Gratis sporten en kennismaken met Ten Tije Sport

Overweeg je om lid bij ons te worden, maar ben je benieuwd of sporten bij Ten Tije Sport iets voor jou is? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod, kom een week gratis sporten en ervaar het zelf. In deze kennismakingsweek kun je zo vaak je wilt aan alle (groeps)lessen meedoen – uiteraard onder begeleiding van onze trainers.

Bij Ten Tije Sport combineren we doelgericht sporten en ontspannen aan je gezondheid werken moeiteloos met elkaar. Wat jouw doel ook is, onze trainers zijn er voor jou: met meer aandacht, meer begeleiding en dus met meer resultaat. Ze zijn er voor je om je te helpen en te motiveren, maar ook om bij te sturen waar en wanneer dat nodig is. Benieuwd of onze manier van sámen aan je gezondheid werken iets voor jou is, kom dan een week gratis sporten en ontdek het zelf.

Kom een week gratis sporten en ervaar het zelf

Zodra wij je aanmelding ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak voor een intakegesprek te maken. En, neem je iemand mee die ook voor het eerst bij ons komt trainen, dan sport je zelfs twee weken gratis!

1 Week gratis fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Kom je samen of alleen?