Er verandert iets bij de fietsers!

De lat ligt opeens een stukje hoger dan vroeger. De 'gewone RPM' heeft namelijk concurrentie gekregen. Wij maken gebruik van wattage trainingen en maken je daarmee fitter dan ooit! Hierdoor train je effectief & doelmatiger en worden je prestaties direct zichtbaar. Kun jij mooi jouw fietsmaatje eruit fietsen, al tijdens de training!

Wattage training

In onze unieke vernieuwde CycleStudio hebben wij super moderne fietsen die zijn voorzien zijn van 'direct force measurement' om de kracht waarmee je fiets te meten. Dit noemen we wattage meting. Je start in de 'cruising modus', vervolgens bouwen we dit op met meer vermogen. En dat geheel op je eigen niveau. Tijdens de training wordt je hartslag, FTP, wattage en snelheid bijgehouden via de Body Bike App. Bijzonder aan wattage training is dat je samen met anderen traint, maar geen rekening hoeft te houden met elkaar.

> Bekijk de flyer

Meld je aan voor een proefles

Je kan tot en met 31 januari 2019 aanmelden voor een proefles. Voorafgaand aan deze proefles doe je bij ons een VO2max test. Aanmelden kan via het onderstaande formulier of via info@tentijesport.nl.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.