ZWANGERFIT

Als je zwanger bent, is voldoende en op de juiste manier bewegen belangrijk. Door ook tijdens je zwangerschap te sporten, kun je bijvoorbeeld lage rugpijn of bekkenklachten verminderen of zelfs voorkomen. Ook helpt het je bij een sneller herstel na de bevalling. Een groepsles ZwangerFit is overigens niet alleen geschikt wanneer je zwanger bent, maar ook als je (net) bevallen bent.

Onze gecertificeerde ZwangerFit-coach weet exact hoe en op welke manier je je lichaam veilig kunt belasten, zowel tijdens je zwangerschap als na de bevalling. Hierbij maken we niet alleen gebruik van verschillende (sport)attributen, maar ook van het zwembad. En zodra het lekker weer is, gaan we van april tot september de trainingen binnen afwisselen met heerlijke oefeningen in de buitenlucht.

Sportieve Mama’s verzorgt de groepsles ZwangerFit

Wil je meer over ZwangerFit weten en wanneer deze lessen gegeven worden, kijk dan op de website van Sportieve Mama's. Leonie vertelt je daar alles over de groepslessen ZwangerFit die ze bij ons geeft en hoe je je kunt aanmelden.

Goed om te weten: ZwangerFit wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Wil je weten of jouw verzekeraar dit ook doet, kijk dan in de polisvoorwaarden van de maatschappij waar jij verzekerd bent.