Corona update: Vanaf woensdag 1 juli open

Ja! We mogen weer! Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al schreven, mogen we vanaf woensdag 1 juli eindelijk onze deuren weer voor jullie openen. En wat kijken we daarnaar uit; we kunnen niet
wachten om jullie vanaf die datum weer te ontvangen! Al onze ruimtes voldoen aan het protocol ‘Verantwoord sporten’ van het RIVM en NL Actief en onze branchevereniging.

Voordat het zover is, gaan we dinsdag 30 juni alle fitnessapparatuur van buiten naar binnen verhuizen en alle ruimtes grondig schoonmaken. Die dag zijn we dus gesloten en kun je ook niet (meer) buiten sporten.

In deze brief vindt je alles over sport volgens het protocol en zetten we alles nog even voor je op een rijtje. Tevens hebben wij een luchtmeting laten verrichten. Vanaf 1 juli is er ook een nieuw lesrooster.

Bedankt… voor je steun, voor je geduld, voor je berichtjes, voor jouw deelname aan onze online en / of buitentrainingen, voor je vertrouwen én voor je begrip: door rekening met elkaar te houden, kunnen we binnen sporten. Alleen samen zorgen we ervoor dat dit verantwoord kan. We zijn er klaar voor om vanaf 1 juli binnen met jou aan jouw sportieve doelstellingen te werken, heel graag tot dan!

Met hartelijke groet,
Danny, Wilco & team Ten Tije sport & wellness beleving