Onze CYCLE STUDIO is vernieuwd! 

Na de herinrichting en verbouwing van onze YOGA en FITNESS studio’s kon natuurlijk ook een verbouwing van de CYCLE STUDIO niet uitblijven. Voor wie het nog niet gezien heeft: onze CYCLE STUDIO is vernieuwd. We hebben de vloer vervangen, het plafond en de verlichting aangepast en er zijn nieuwe doeken langs de wanden geplaatst. Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje of nog beter: doe mee met een groepsles RPM bijvoorbeeld.

Start je binnen-fiets-seizoen in onze vernieuwde CYCLE STUDIO

Je bent een fietser in hart en nieren en traint (bijna) dagelijks. Niet alleen om de nodige kilometers te maken, maar ook om je conditie op peil te houden. Snel voor of na het eten nog even op de fiets of in het weekend vroeg uit de veren – je doet het graag.

In de zomer is dat meestal geen probleem, maar vooral in de herfst en winter is dat lastiger omdat het te nat of te donker is. In onze CYCLE STUDIO heb je geen last van deze weersomstandigheden en kun je dus in elk jaargetijde maximaal aan je conditie en je kilometers werken. Alleen, of samen met je fietsmaten: wij hebben de nieuwste fietsen en het beste uitzicht! En, met de bijbehorende app kun je ook heel eenvoudig je resultaten bijhouden en inzien. Onze instructeurs laten je graag zien hoe je dit doet.

Meer weten over onze CYCLE STUDIO of over onze RPM-groepslessen, neem dan contact met ons op.