Update: Ten Tije dicht vanwege Coronavirus

Beste sport(st)er,

Vandaag hebben wij helaas het besluit moeten nemen om  van maandag 16 maart tot nader order onze deuren te sluiten in verband met het coronavirus.

Ten Tije staat voor gezondheid in de breedste zin van het woord en brengt dan ook veel mensen samen. Met deze maatregel nemen we onze sociale verantwoordelijkheid. Het is een moeilijke beslissing, maar wel de juiste denken wij.

Graag vragen we uw begrip. Ook voor ons is dit een compleet nieuwe situatie waarin we ons verantwoordelijk voelen voor de gezondheid van onze leden, medewerkers en hun families.

We doen er alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden (mail, website en social media). Wanneer er meer nieuws is hoort u dit snel. Daarnaast zijn ook de vragen omtrent uw lidmaatschap te begrijpen, wij zullen dan ook zeker voor een gepaste compensatie zorgen. Hier komen we zo snel mogelijk op terug.

Laten we hopen dat deze ingrijpende maatregelen helpend zijn om het reguliere leven weer op te pakken. Laten we elkaar zo goed mogelijk proberen te ondersteunen.

p.s. lees de meest gestelde vragen over het Corona-virus.

Met vriendelijk groet,

Danny Ten Tije & Wilco van Beek

Ten Tije sport & wellness beleving Apeldoorn
Heemradenlaan 101
Tel: 055-5433266
E-mail: info@tentijesport.nl