Onze algemene ruimtes

Naast studio’s waar je aan je sportieve doelen kunt werken, kun je bij ons op een aantal plekken ook heerlijk ontspannen. Zo hebben we een gezellig horecagedeelte, prachtige kleedkamers en een zwembad. Ben je lid bij ons, dan kun je natuurlijk (gratis) gebruikmaken van onze algemene ruimtes.

Ons horecagedeelte met gezellige zitjes en een fijne loungehoek is dé plek om voor of na je training wat te drinken. Hier geniet je niet alleen van verschillende soorten koffie en thee, maar ook van een gezonde shake of sportdrank. Of je nu alleen of samen met anderen iets wilt drinken: je bent van harte welkom!

Horecagedeelte Ten Tije Sport

In onze ruime en sfeervolle kleedkamers kun je je voor of na een training in alle privacy omkleden. Er zijn voldoende kluisjes waar je je spullen in kunt opbergen. Onze kleedkamers beschikken niet alleen over meerdere gescheiden doucheruimtes, maar ook over een sauna – de plek om na je work-out even maximaal te ontspannen.

Horeca Ten Tije

Op een aantal momenten in de week kun je gratis gebruikmaken van ons zwembad. Heerlijk om even baantjes te trekken of om je spieren ‘los’ te zwemmen! Wil je weten of je in het zwembad terecht kunt, kijk dan op de site van AquaActief of er op dat moment geen les gegeven wordt. Je vindt de lesroosters onder de kopjes Zwemlessen, Baby-peutersurvival en Aquasporten.

Horeca Ten Tije