Samenwerkingspartners

Om onze diensten zo goed en compleet mogelijk aan te bieden, werken we nauw samen met verschillende bedrijven, organisaties of instanties. In onderstaand overzicht laten we je graag zien welke samenwerkingspartners dat zijn.

Van der Horst jobcoaching & training

“Met ons sportproject ‘Apeldoorn in beweging naar werk’ maken we gebruik van ervaren trainers en faciliteiten bij Ten Tije Sport. Als onderdeel van het re-integratietraject sporten onze deelnemers één keer per week gezamenlijk bij Ten Tije. De ervaren trainers ondersteunen hen bij het werken aan hun lichamelijke fitheid, terwijl onze jobcoaches aanwezig zijn om op een ongedwongen manier aan de re-integratiedoelen te werken. De fijne sfeer en de enthousiaste trainers zorgen ervoor dat onze deelnemers én jobcoaches zich op hun gemak voelen - de basis voor een goed resultaat.”

Eimers Begeleiding & Hulpverlening

“Door onze actieve manier van begeleiden en hulpverlenen, brengen we onze cliënten letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging. Om dit te kunnen doen, maken we gebruik van de faciliteiten die Ten Tije Sport biedt. Voor ons en voor onze cliënten is Ten Tije Sport hiervoor de perfecte plek in Apeldoorn. Niet alleen beschikken ze over de beste faciliteiten, maar ook over de beste begeleiding.”

Wie beweegt, staat niet stil

“Dit unieke project voor jongeren die (langdurig) niet naar school gaan, is een samenwerking tussen de gemeente Apeldoorn en Ten Tije Sport. Door middel van sport, advisering en coaching worden deze leerlingen gestimuleerd om weer in beweging te komen - in de breedste zin van het woord. Dankzij de samenwerking tussen vertegenwoordigers uit de sportwereld, hun expertise op het gebied van sport, zorg en onderwijs en de afdeling leerplicht van de gemeente Apeldoorn is het project ‘Wie beweegt, staat niet stil’ ontstaan. Neem voor meer informatie per contact op met René Folkers.

Inge Visch sport & massage

"Als gecertificeerd NGS-masseur ondersteun ik je graag tijdens je (sportieve) reis naar een sterk, fit en evenwichtig lichaam. Dit doe ik onder andere door middel van sport-, ontspannings- en cuppingmassages waarvoor ik gebruikmaak van een ruimte bij Ten Tije Sport. Een heerlijke plek met ruime kleedkamers en douches, een gezellig horecagedeelte en ruime parkeergelegenheid." Meer informatie over de verschillende massages, tarieven en het maken van een afspraak vind je op www.ingevisch.nl.

Therapiecentrum Veenstade

Vanaf 1 april 2024 kun je bij ons ook terecht voor fysiotherapie: Cédric Hanskamp betrekt vanaf die datum een ruimte op de begane grond. In januari heeft hij zijn bachelor fysiotherapie behaald (met als verdieping sportfysiotherapie en manuele therapie) en vanaf april opent hij onder de vlag van Therapiecentrum Veenstade een praktijkruimte bij Ten Tije Sport. "Heb je klachten die je belemmeren in het dagelijks leven of tijdens het sporten, moet je revalideren of wil je je sportprestaties verbeteren? Ik help je graag!" Een afspraak maken kan telefonisch en online via de website van Veenstade of door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-21325380.

Beautique Nathalie

Schoonheidsspecialiste Nathalie Klijmeij verhuist met haar huidverzorgingspraktijk Beautique Nathalie per 11 maart 2024 van de Brugwachtershoeve naar de Heemradenlaan. "Je kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen; van een intensieve behandeling bij huidproblemen zoals zoals pigmentvlekken, couperose en huidverslapping tot ontspannende wellnessbehandelingen of huidverzorgende gezichtsbehandelingen." Daarnaast geeft Nathalie ook advies op het gebied van (het gebruik van) de juiste verzorgende producten en tips voor gezonde voeding. "Gezonde voeding is immers ook belangrijk voor het opbouwen en verbeteren van je schoonheid en gezondheid." Een afspraak maak je eenvoudig online, maar je kunt haar natuurlijk ook bellen of appen (06-21570179).