Samenwerkingspartners

Om onze diensten zo goed en compleet mogelijk aan te bieden, werken we ook nauw samen met verschillende bedrijven, organisaties of instanties. In onderstaand overzicht laten we je graag zien welke samenwerkingspartners dat zijn.

Van der Horst jobcoaching & training

“Met ons sportproject ‘Apeldoorn in beweging naar werk’ maken we gebruik van de ervaren trainers en faciliteiten bij Ten Tije Sport. Als onderdeel van het re-integratietraject sporten onze deelnemers één keer per week gezamenlijk bij Ten Tije. De ervaren trainers ondersteunen hen bij het werken aan hun lichamelijke fitheid, terwijl onze jobcoaches aanwezig zijn om op een ongedwongen manier aan de re-integratiedoelen te werken. De fijne sfeer en de enthousiaste trainers zorgen ervoor dat onze deelnemers én jobcoaches zich op hun gemak voelen - de basis voor een goed resultaat.”

Eimers Begeleiding & Hulpverlening

“Door onze actieve manier van begeleiden en hulpverlenen, brengen we onze cliënten letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging. Om dit te kunnen doen, maken we gebruik van de faciliteiten die Ten Tije Sport te bieden heeft. Voor ons en voor onze cliënten is Ten Tije Sport hiervoor de perfecte plek in Apeldoorn. Niet alleen beschikken ze over de beste faciliteiten, maar ook over de beste begeleiding.”

Wie beweegt, staat niet stil

“Dit unieke project voor jongeren die (langdurig) niet naar school gaan, is een samenwerking tussen de gemeente Apeldoorn en Ten Tije Sport. Door middel van sport, advisering en coaching worden deze leerlingen gestimuleerd om weer in beweging te komen - in de breedste zin van het woord. Dankzij de samenwerking tussen vertegenwoordigers uit de sportwereld, hun expertise op het gebied van sport, zorg en onderwijs en de afdeling leerplicht van de gemeente Apeldoorn is het project ‘Wie beweegt, staat niet stil’ ontstaan. Neem voor meer informatie per contact op met René Folkers.

Sportieve Mama’s

“Sportieve Mama’s verzorgt speciale trainingen voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Voor deze groepslessen maken we gebruik van de faciliteiten bij Ten Tije Sport, zoals bijvoorbeeld het zwembad. Dankzij de prettige sfeer voelt elke deelnemer zich echt op haar gemak en dat is natuurlijk erg fijn als je net bevallen bent. Het is geweldig dat we voor de work-outs over zoveel verschillende materialen en ruimtes kunnen beschikken.”

AquaActief

Zwemschool AquaActief verzorgt al jarenlang haar zwem- en AquaSport lessen in het zwembad van Ten Tije Sport. Net als de trainers bij Ten Tije Sport zijn onze instructeurs enthousiast en positief en dat maakt de samenwerking erg prettig. Ouders die op hun kinderen wachten, maar ook onze AquaSporters, drinken graag een kopje koffie of thee in de gezellige horecahoek van Ten Tije Sport.