Samenwerkingspartners

Om onze diensten zo goed en compleet mogelijk aan te bieden, werken we nauw samen met verschillende bedrijven, organisaties of instanties. In onderstaand overzicht laten we je graag zien welke samenwerkingspartners dat zijn.

Van der Horst jobcoaching & training

“Met ons sportproject ‘Apeldoorn in beweging naar werk’ maken we gebruik van ervaren trainers en faciliteiten bij Ten Tije Sport. Als onderdeel van het re-integratietraject sporten onze deelnemers één keer per week gezamenlijk bij Ten Tije. De ervaren trainers ondersteunen hen bij het werken aan hun lichamelijke fitheid, terwijl onze jobcoaches aanwezig zijn om op een ongedwongen manier aan de re-integratiedoelen te werken. De fijne sfeer en de enthousiaste trainers zorgen ervoor dat onze deelnemers én jobcoaches zich op hun gemak voelen - de basis voor een goed resultaat.”

Eimers Begeleiding & Hulpverlening

“Door onze actieve manier van begeleiden en hulpverlenen, brengen we onze cliënten letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging. Om dit te kunnen doen, maken we gebruik van de faciliteiten die Ten Tije Sport biedt. Voor ons en voor onze cliënten is Ten Tije Sport hiervoor de perfecte plek in Apeldoorn. Niet alleen beschikken ze over de beste faciliteiten, maar ook over de beste begeleiding.”

Wie beweegt, staat niet stil

“Dit unieke project voor jongeren die (langdurig) niet naar school gaan, is een samenwerking tussen de gemeente Apeldoorn en Ten Tije Sport. Door middel van sport, advisering en coaching worden deze leerlingen gestimuleerd om weer in beweging te komen - in de breedste zin van het woord. Dankzij de samenwerking tussen vertegenwoordigers uit de sportwereld, hun expertise op het gebied van sport, zorg en onderwijs en de afdeling leerplicht van de gemeente Apeldoorn is het project ‘Wie beweegt, staat niet stil’ ontstaan. Neem voor meer informatie per contact op met René Folkers.

Inge Visch sport & massage

"Als gecertificeerd NGS-masseur ondersteun ik je graag tijdens je (sportieve) reis naar een sterk, fit en evenwichtig lichaam. Dit doe ik onder andere door middel van sport-, ontspannings- en cuppingmassages waarvoor ik gebruikmaak van een ruimte bij Ten Tije Sport. Een heerlijke plek met ruime kleedkamers en douches, een gezellig horecagedeelte en ruime parkeergelegenheid." Meer informatie over de verschillende massages, tarieven en het maken van een afspraak vind je op www.ingevisch.nl.