Ons aanbod

Bij Ten Tije Sport vind je niet alleen het meest complete fitnessaanbod, maar ook heel veel verschillende groepslessen en een abonnement dat bij jou past. Voor welke training of welk abonnement je ook kiest, we begeleiden je graag - en goed. Om die reden plannen we altijd eerst een intakegesprek met je in voordat je voor het eerst bij ons komt sporten. Je kunt dan overigens ook gebruikmaken van ons aanbod om een week gratis te komen sporten - de manier om te ontdekken welke groepsles of training het best bij jou past.

Uitgebreid aanbod work-outs en groepslessen

Een overzicht van ons uitgebreide fitnessaanbod en onze (groeps)lessen zoals leefstijladvies, personal training en yoga vind je hieronder. Wil je weten wanneer een bepaalde les gegeven wordt, kijk dan op het lesrooster.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een (proef)les, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het kiezen van een abonnement dat bij jou past. Om je aan te melden voor een proefles, kun je natuurlijk ook het formulier onderaan deze pagina invullen.