FITNESS

Fitness is vaak ook een moment voor jezelf. Iets om alleen of met een vriend(in) te doen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Daarom kun je bij ons zeven dagen per week komen trainen. In onze moderne FITNESS STUDIO vind je alles wat je nodig hebt: professionele begeleiding, de beste fitnessapparatuur (Technogym en Maxtrix) en een fijne, ongedwongen sfeer. Voordat je begint met trainen, plannen we een intakegesprek met je in waarin we jouw sportdoel(en) in kaart brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een plan van aanpak en een fitnessschema op maat.

Fitness bij Ten Tije Sport: trainen zoals jij dat wilt

Heb je extra hulp nodig, wil je meer begeleiding tijdens een oefening of train je het liefst alleen? Het kan allemaal! Bij Ten Tije Sport train je zoals jij dat wilt, maar altijd met de juiste begeleiding, heel veel mogelijkheden en vooral met meer resultaat.

Meer weten of direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Voordat je bij ons komt trainen, plannen we altijd een intakegesprek met je in om te kijken wat mogelijk is en wat het best bij jou past.

Stappenplan

Wanneer je bij ons komt fitnessen, begeleiden we je graag én goed zodat je de door jou gestelde doelen kunt behalen. Vanaf het moment dat je voor een (proef)les bij ons binnenloopt, zijn we er voor jou. Samen brengen we jouw doelen in kaart en kijken we welk lidmaatschap daar het best bij past. Vervolgens stellen we een trainingsprogramma samen en begeleiden en motiveren we je bij het behalen van jouw doelen. Tijdens verschillende evaluatiemomenten kijken we onder andere of het nodig is om het programma aan te passen.

In onderstaand schema hebben we al die verschillende fases opgenomen, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

CustomerJourney TenTije