TRAINEN OP MAAT

Bij Ten Tije Sport kun je ook kiezen voor trainen op maat, waarbij je aan de hand van (sport)specifieke oefeningen aan je herstel, kracht of snelheid kunt werken. Uiteraard zijn onze trainers aanwezig om je te begeleiden waar en wanneer dat nodig is.

Ook bij (sport)specifieke trainingen begeleiden we je graag

Ben je herstellende van een blessure of operatie en wil je (voorzichtig) meer gaan bewegen? Heb je rug- of schouderklachten en wil je weten welke fitnessoefeningen je wel of niet kunt doen? Of zit je bijvoorbeeld op voet- of volleybal en wil je sportspecifieke oefeningen om sneller of sterker te worden? Onze ervaren trainers kijken samen met jou welke trainingen we kunnen aanbieden en begeleiden je daar graag bij. Ook wanneer je obesitas, long-covid of reuma hebt, helpen we je bij het samenstellen van een aangepast trainingsschema.

Meer weten over trainen op maat?

Deze manier van trainen is er voor iedereen die sterker of sneller wil worden of die aan het herstellen is van een operatie of blessure. Ben je nieuwsgierig hoe wij jou daarbij kunnen helpen, neem dan contact met ons op en maak een afspraak.