MASSAGES

Inge Visch is NGS-gecertificeerd sportmasseur en ze ondersteunt je graag tijdens je (sportieve) reis naar een sterk, fit en evenwichtig lichaam. Dit doet ze door middel van sport-, ontspannings- en cupping massages die ze op afspraak bij Ten Tije Sport verzorgt.

Sport-, ontspannings- en cupping massages

Sportmassage is geschikt voor elke sporter die zijn prestaties wil verbeteren en sneller wil herstellen. Daarnaast is deze vorm van massage ook zeer geschikt voor iedereen die last heeft van stress, hoofdpijn en pijnlijke, stijve spieren.

Een ontspanningsmassage is een zachte, rustgevende massage die wordt uitgevoerd op het hele lichaam en die er vooral op gericht is om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.

Bij cupping massage worden 'cups' op het lichaam geplaatst die vacuüm worden gezogen en vervolgens bewogen. Met deze techniek worden gifstoffen uit de diepere weefsels naar de oppervlakte gebracht. Door de verbeterde doorbloeding wordt het bindweefsel soepeler en worden spierknopen makkelijker opgelost. Cupping massage wordt vooral ingezet bij nekklachten, hoofdpijn, migraine en andere spier gerelateerde klachten.

Interesse?

Op de site van Inge Visch lees je meer over deze verschillende massages, de tarieven en hoe je een afspraak kunt maken.