Ten Tije Sport

Ten Tije Sport is de sportschool in Apeldoorn met de beste begeleiding, het meest complete aanbod en met altijd een abonnement dat bij jou past. We combineren doelgericht sporten en ontspannen aan je gezondheid werken moeiteloos met elkaar. Wat jouw doel ook is, onze gediplomeerde en betrokken trainers begeleiden je graag. Ze zijn er voor je om je te helpen en te motiveren, maar ook om bij te sturen waar en wanneer dat nodig is. Trainen bij Ten Tije Sport betekent samen aan je gezondheid werken - met meer aandacht, meer begeleiding en dus met meer resultaat. Gegarandeerd.

Sporten doe je bij Ten Tije Sport

Ten Tije Sport is al jarenlang een begrip in Apeldoorn en omgeving. In 1997 zijn we begonnen onder de vlag van Achmea Health Centers, maar vanaf 2014 zijn we zelfstandig verdergegaan onder de naam Ten Tije Sport & Wellness beleving. Eerst met ook een locatie in Apeldoorn-Noord, maar sinds december 2017 richten we ons volledig op de locatie in De Maten. Een modern sportcentrum waar je alles vindt wat je nodig hebt: professionele begeleiding, de beste fitnessapparatuur (Technogym en Maxtrix), een uitgebreid aanbod groepslessen en een fijne, ongedwongen sfeer.

Speciaal studio-abonnement

Wil je geen gebruikmaken van het complete aanbod (groeps)lessen? Sluit dan een speciaal studio-abonnement bij ons af en word lid van één van de volgende studio’s: fitness, yoga, fietsen, boksen, circle fitness of online trainen. Met dit studio-abonnement doe je alleen mee met de work-outs en trainingen die in die studio aangeboden worden. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld alleen wilt fitnessen, boksen of yogaën.

Nieuwsgierig geworden naar ons, onze werkwijze en onze manier van sportbegeleiding? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor een gratis proefles en ontdek zelf waarom wij al jarenlang een begrip in Apeldoorn en omgeving zijn.