Lid worden bij Ten Tije Sport

Wat leuk dat je lid wilt worden bij Ten Tije Sport - dé sportschool in Apeldoorn met de beste begeleiding, het meest complete aanbod en met altijd een abonnement dat bij jou past. We combineren doelgericht sporten en ontspannen aan je gezondheid werken moeiteloos met elkaar. Wat jouw doel ook is, onze gediplomeerde en betrokken trainers begeleiden je graag - en goed!

Lid worden? Schrijf je eenvoudig bij ons in!

Lid worden bij Ten Tije Sport is heel eenvoudig: vul onderstaand contactformulier in en meld je bij ons aan. Vergeet niet om in het opmerkingenveld 'Lid worden' op te nemen en aan te geven welk lidmaatschap je wilt afsluiten. Zodra we jouw aanmelding ontvangen hebben, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit uitgebreide gesprek gaan we samen kijken wat mogelijk is en wat het best bij jou past.

Meer over onze tarieven en de verschillende (studio)abonnementen is hier te lezen.

Kies het abonnement dat bij jou past

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de abonnementen die we aanbieden of wil je weten welke training het best bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Aanmelden proefles

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je liever eerst een proefles volgen? Ook dat kan; je leest er hier alles over. Heb je een vraag, dan kun je ons natuurlijk ook bellen of mailen.