VOEDINGSADVIES

Voor een gezonde leefstijl is niet alleen bewegen maar ook gezond eten van belang. Onze gespecialiseerde coaches geven voedingsadvies en helpen je bij het samenstellen van een voedingsschema op maat. Een schema dat volledig aansluit bij jouw doel - of dat nou afvallen, gezonder eten of juist aankomen is.

Voedingsadvies op maat

Met behulp van de voedingsapp van VYTAL gaan we samen met jou een voedingsschema samenstellen dat bij jou en jouw levensstijl past zodat het makkelijk vol te houden is. Vervolgens ga je zelf met dit schema aan de slag en zijn wij er om jou te begeleiden, feedback te geven of om eventueel bij te sturen. Met de chatfunctie kun je ons ook heel gemakkelijk een berichtje sturen wanneer je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Vind je het lastig om je voedingspatroon aan te passen of wil je hulp bij het samenstellen van een voedingsschema dat wel goed vol te houden is? Meld je aan voor ons voedingsadviesprogramma en ontdek dat een gezonde leefstijl binnen handbereik is. En wil je niet alleen gezonder eten maar ook meer bewegen? Ook dat kan: samen met jou kijken we welke groepslessen of trainingen het best aansluiten bij jouw (sportieve) doelen.

Heb je een vraag of wil je meer weten, neem dan contact met ons op.