Fit & Sociaal

Fit & Sociaal is een op maat gemaakt bewegingsprogramma voor 60-plussers waarin samen bewegen en gezelligheid centraal staan. In een groep van maximaal 12 personen doe je verschillende oefeningen die gericht zijn op kracht, lenigheid, motoriek en uithoudingsvermogen.

Doe mee met Fit & Sociaal en sport met leeftijdsgenoten

Inspanning en ontspanning worden tijdens deze groepsles afgewisseld, waardoor je de verschillende work-outs in je eigen tempo kunt uitvoeren. Doe ook mee en ontdek dat je conditie verbetert en je spieren en gewrichten soepeler worden. Uiteraard is bij elke les deskundige begeleiding aanwezig om je te helpen én te motiveren. Een les duurt ongeveer een uur en we sluiten deze altijd samen af met een lekkere kop koffie of thee.

Duur:         60 minuten
Wanneer:  klik hier voor het lesrooster

Voordat je met dit bewegingsprogramma begint, nemen we trouwens eerst een fit-test af, zodat we weten waar we eventueel extra aandacht aan moeten besteden. Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een (proef)les, neem dan contact met ons op.

Wist je dat...
...we naast deze lessen ook SixtyFit-lessen aanbieden? Deze groepsles duurt ongeveer 30 minuten en is de ideale work-out voor iedereen die graag op een ontstpannen manier aan zijn of haar gezondheid wil (blijven) werken. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak voor een (proef)les.