SIXTY FIT

Een groepsles SixtyFit is de ideale work-out voor iedereen die wat ouder is en graag aan zijn of haar gezondheid wil (blijven) werken. Ervaren trainers helpen je op een ontspannen manier om je uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht en mentale fitheid te verbeteren.

Work-outs op jouw tempo - dat is SixtyFit

Inspanning en ontspanning worden tijdens een groepsles SixtyFit afgewisseld, waardoor iedereen de verschillende work-outs op zijn eigen tempo kan uitvoeren. Doe ook mee en ontdek dat je conditie verbetert en je spieren en gewrichten soepeler worden. Wat ons betreft ben je hier in elk geval nooit te oud voor. Aan het eind van de les kun je (samen) genieten van een kopje koffie of thee in ons gezellige horecagedeelte.

Duur:           30 minuten
Wanneer:   klik hier voor het lesrooster

Bij SixtyFit werk je samen met leeftijdgenoten op een ontspannen en gezellige manier aan je gezondheid. Wil je hier meer over weten of wil je je aanmelden voor een (proef)les, neem dan contact met ons op.

Nieuwe groepsles Fit & Sociaal
Wist je dat we naast deze les ook groepslessen Fit & Sociaal aanbieden? Deze groepsles duurt ongeveer 60 minuten en tijdens dit op maat gemaakte bewegingsprogramma voor 60-plussers doe je in een groep van maximaal 12 personen verschillende oefeningen. Voorafgaand aan dit programma nemen we een fit-test af,  zodat we weten waar we eventueel extra aandacht aan moeten besteden. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak voor een (proef)les.