LEEFSTIJLADVIES/ X-Fittt GLI

Je wilt graag gezonder leven - niet alleen door meer te bewegen, maar ook door je leefstijl aan te passen. Maar, hoe doe je dat op een manier die goed bij jou past? Bij Ten Tije Sport geven we leefstijladvies op maat: gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). Samen met jou maken we een plan dat realistisch en haalbaar is. Een plan dat past bij jou en bij jouw manier van leven, waardoor gezonder leven een vast onderdeel van jouw leefstijl wordt.

De juiste richtlijnen voor een bewuster en gezonder leven

X-Fittt Leefstijladvies bestaat uit een persoonlijk beweegplan en een gepersonaliseerd voedingsadvies, zodat je de juiste richtlijnen hebt om bewuster en gezonder te leven. Het is een combinatie van gezonder eten, meer bewegen én gedragsverandering. Onze leefstijlcoaches helpen je daar graag bij en motiveren je wanneer je dat nodig hebt.

Leefstijladvies op maat

Wil je niet alleen afvallen, maar wil je vooral dat gezonder leven een blijvend onderdeel van je leefstijl wordt, maak dan een afspraak met één van onze ervaren leefstijlcoaches.

Vergoeding vanuit de basisverzekering

Gecombineerde leefstijlinterventie of X-Fittt leefstijladvies wordt in een aantal gevallen vanuit de basisverzekering vergoed. Wil je weten of je hier (geheel of gedeeltelijk) voor in aanmerking komt of heb je een andere vraag, neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.