BOKS STUDIO

Boksen is dé work-out voor iedereen die zichzelf lichamelijk en geestelijk wil uitdagen; het is meer dan ‘slaan en stoten’ alleen. Sterker nog: het mentale aspect is misschien wel net zo belangrijk als het lichamelijke aspect. Met de juiste training vergroot je niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook je zelfvertrouwen – en daar helpen we je graag bij. Of je nu individueel komt trainen of een groepsles gaat volgen: bij ons kun je onder begeleiding op elk niveau aan je conditie werken.

Bokszaktraining in groepsverband

Tijdens deze groepsles werk je alleen of met z’n tweeën op een bokszak. Kracht en conditie staan hierbij centraal, maar we besteden ook veel aandacht aan het juist uitvoeren van de verschillende technieken en combinaties. Zin om even ‘helemaal los’ te gaan op lekkere housebeats? Doe dan mee met een groepsles boksen waarin kickboksen gecombineerd wordt met specifieke oefeningen.

Wil je één keer per week of liever onbeperkt gebruikmaken van onze BOKS STUDIO, kies dan hier het studio-abonnement dat bij jou past.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een (proef)les, neem dan contact met ons op.