CYCLE STUDIO

In onze CYCLE STUDIO bepaal je zelf hoe en ‘waar’ je fietst: jij kiest jouw route of het record waarmee je aan de slag wilt. Alleen of met je fietsmaten: wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Onze fietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie zodat je met een gratis app op je smartphone jouw vorderingen en work-out kunt volgen. Met deze Body Bike Indoor Cycling-app heb je altijd alle gegevens bij de hand.

Groepsles RPM

Tijdens deze indoor cycling groepsles op het ritme van muziek, bepaal je zelf de intensiteit van je work-out. Wil je meer en zwaarder? Dat kan: met de weerstandsknop kun je zelf de trainingsintensiteit aanpassen. Onze instructeurs doen alle fietsbewegingen voor, zowel staand en in het zadel als het veranderen van handposities en het verhogen of verminderen van je snelheid. Voor de maximale wielrenbeleving zijn in het programma ook beklimmingen en sprints opgenomen.

Alles wat je tijdens deze training doet, zie je terug in de Body Bike-app die met je fiets verbonden is. RPM’s, hartslag, FTP, wattage en snelheid: het wordt allemaal geregistreerd. Bijzonder aan deze training is, dat je in groepsverband op jouw niveau traint. Voordeel? Samen met anderen trainen, maar dan zonder rekening met elkaar te houden. Zeker weten dat je na een aantal lessen al progressie hebt geboekt!

Wil je één keer per week of liever onbeperkt gebruikmaken van onze CYCLE STUDIO, kies hier het studio-abonnement dat bij jou past.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een (proef)les, neem dan contact met ons op.